Breaking News
Home / Despre noi
Despre noi

Despre noi

Societatea SoftConnect a fost infiintata in anul 2003 pentru a putea oferi companiilor mici si mijlocii servicii si solutii complete in domeniul IT.

Activitatea principala este concentrata catre mentinerea calitatii serviciilor oferite clientilor nostrii, dar si catre dezvoltarea permanenta de noi solutii care sa imbunatateasca performatele si fiabilitatea infrastucturii IT a fiecarui beneficiar.

Din experienta acumulata in decursul anilor de activitate, am invatat sa descoperim care sunt nevoile clientilor nostrii, sa explicam exact ceea ce avem de oferit si mai ales cum si cu ce putem sa imbunatatim si sa simplificam modul de lucru al utilizatorilor cu calculatorul.

Echipa noastra este formata numai din profesionisti care isi cunosc foarte bine domeniul de activitate in care opereaza. Nu suntem "one man army", suntem o echipa in care fiecare angajat sau partener are responsabilitati clar definite, ceea ce ne asigura ca serviciile ofertite sunt la nivelul cel mai inalt din punct de vedere profesional.

Odata inceputa colaborarea, va asiguram ca veti primi raspunsuri clare la intrebarile din domeniul IT, si mai ales, veti avea la dispozitie o intreaga echipa care va reactiona promt nevoilor companiei dumneavoastra.

 

 

 

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates