Breaking News
Home / Lumea digitala / Open-Mesh: Routere / puncte de acces wireless cu management in cloud
Open-Mesh: Routere / puncte de acces wireless cu management in cloud

Open-Mesh: Routere / puncte de acces wireless cu management in cloud

Open-Mesh e o tehnologie cu care puteti crea retele wireless mesh cu minim de efort si la un pret exceptional, comparativ cu ofertele similare. Tehnologia mesh extinde o conexiune la internet pe intreaga suprafata a unui hotel, sediu de firma, casa, apartament, statiune turistica, cafenea, mall, camping, sau oriunde in alta parte unde exista o conexiune la internet care trebuie extinsa.

Pe langa ca e usor de configurat chiar si pentru persoane fara cunostinte tehnice avansate, este si usor de intretinut si monitorizat de oriunde cu ajutorul portalului Cloudtrax. Open-Mesh este o solutie plug & play cu ajutorul careia se poate configura o retea wireless, care sa acopere sute sau chiar mii de metri patrati, in mai putin de o ora. Produsele sunt white-label – puteti sa adaugati logo-ul firmei proprii, iar lista de capabilitati e impresionanta. Pe langa ceea ce face orice router wireless in mod obisnuit, open-mesh poate crea un hotspot cu plata sau gratuit. Acesta poate fi setat cu o pagina de autentificare unde se pot insera oferte, promotii sau reclame comerciale.

Cu ajutorul caracteristicii de SSID multiplu se pot configura doua retele, una publica si una privata, iar in cea publica utilizatorii pot fi izolati intre ei, deci se elimina riscul de atacuri in aceeasi retea. Deasemenea, timpul de access precum si latimea de banda folosita pot fi limitate. Firma SOFTCONNECT este distribuitor autorizat pe acest produs.

Daca aveti intrebari sau doriti sa aflati mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul 0722.43.00.29 sau pe Email: office@softconnect.ro

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates